Gezondheid

Wil je nooit meer gaatjes? Vergeet dit dan niet!

De mensen die het leuk vinden om naar de tandarts te gaan zijn zeer dun gezaaid. Voor velen blijft het (half)jaarlijkse tandartsbezoek een behoorlijke uitdaging. Niet gaan is op korte termijn wellicht een oplossing voor deze angst, maar op de lange termijn krijg je er natuurlijk alleen maar meer last van. Wat de beste oplossing is om je tandartsbezoek een beetje te verzachten? Door goed voor je tanden te zorgen! Wat daarbij een onderbelichte activiteit is? Dat lees je in dit blog.

Lekkere ragen

Naast dat goed poetsen ontzettend belangrijk is, is er nog iets anders wat er enorm aan gaat bijdragen dat jij weinig tot geen gaatjes meer gaat krijgen. Een tandenborstel kan namelijk lang niet bij alle vuil en viezigheid in de mond, en zeker niet tussen je tanden. Jarenlang gaven tandartsen hierbij het advies om volop te gaan flossen, maar hier is een kentering in gekomen. In plaats van het flossen is er tegenwoordig het ragen gekomen. Hiermee haal je niet alleen vuil weg, maar maak je het ook écht schoon. Kies hierbij wel altijd voor ragers van goede kwaliteit, zoals deze GUM ragers. Er zijn namelijk ook ragers die zijn gemaakt van metaal en harde haartjes, dit kan contra productief werken en ervoor zorgen dat er juist ontstekingen ontstaan. Een goed merk voor je mondverzorging is sunstargrum.com.

Lekkere ragen

En de rest moet ook schoon!

Wanneer je kijkt op de site van Sunstar Gum zie je nog allerlei andere producten die bijdragen aan een optimale mondgezondheid. Van goede mondspoelmiddelen tot speciale flosdraden, allemaal producten van goede kwaliteit. Wanneer je deze aanschaft investeer je in je mond, maar voorkom je juist ook weer dat er later meer kosten ontstaan. Zo ga je er dus op lange termijn financieel op vooruit! Want dat de tandarts duur is, dat is één ding wat zeker is. Lang niet alle verzekeringen dekken dit tegenwoordig 100%. Dus verzorg je mond met het hele pakket, en maak van ragen een gewoonte. Je zult zien dat zowel jij als je tandarts er enorm blij van gaan worden.

Kortom, blijf uiteraard poetsen maar vul dit aan met regelmatig het ragen tussen je tanden. Tussen de tanden zijn namelijk de plekken waar het vaakste en het snelste gaatjes ontstaan. Dit wil je natuurlijk voorkomen en met de investering in goede producten en deze regelmatig te gebruiken zet je al een behoorlijke stap in de goede richting.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button