Zakelijk

Goedkoper pakketten verzenden naar binnen- en buitenland? Het kan!

De ontvangen allemaal graag pakketjes, maar soms moeten we er ook wel eens zelf een op de post doen. Dan kom je erachter dat het niet goedkoop is om een pakketje te versturen, helemaal niet als het naar buitenland moet. Maar het kan goedkoper, namelijk met de diensten van Parcel Parcel. We leggen uit hoe een pakket verzenden goedkoper kan zijn bij Parcel Parcel en waarom de diensten van dit bedrijf aan te bevelen zijn.

Kwantumkorting

Parcel Parcel is zelf geen vervoersdienst. Wat men doet, is het groot inkopen van ruimte bij bekende vervoerders als DHL, FedEx, DPD en TNT. Daardoor krijgt Parcel Parcel kwantumkorting waar je vervolgens als klant van profiteren. Dit kan tot wel 70 procent schelen op de verzendkosten die je anders zou betalen. Ondertussen kun je jouw pakketje gewoon laten vervoeren door een gerenommeerde internationale bezorgdienst. Wanneer je een verzending wilt regelen op de website van Parcel Parcel kun je bovendien zelf kiezen welke vervoerder het gunstigst is voor jou.

Service

Als Parcel Parcel zelf geen pakketten vervoerd, hoe zit het dan met de klantenservice? Die van de bekende vervoersdiensten kunnen vaak al op veel kritiek rekenen. Zelden lossen ze daadwerkelijk een probleem voor je op of laten ze je in onzekerheid over de status van je verzending. Die strijd hoef je niet zelf te voeren als je kiest voor verzending via Parcel Parcel. De support specialisten van Parcel Parcel zijn goed te bereiken en doen hun uiterste best om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Dat vertaalt zich dan ook in veel positieve beoordelingen op TrustPilot.

Service

Douaneformulier

Parcel Parcel kan je ook van dienst zijn met verzendingen naar het buitenland. Ook daarvoor kun je profiteren van gunstige tarieven. Moet jouw pakket naar een bestemming buiten de Europese Unie? Dan helpt Parcel Parcel met het opstellen van het benodigde douaneformulier. Hierop moeten de goederen die je verstuurt in het Engels gespecificeerd zijn, inclusief de waarde van de goederen en het gewicht van het pakket. Deze douanefactuur wordt tijdens het regelen van de verzending op de website van Parcel Parcel automatisch gegenereerd op basis van de inhoud van het pakket die je tijdens de boeking specificeert.

Zowel voor kleine als grote pakketten versturen naar binnen- en buitenland kun je dus besparen zonder in te leveren op service wanneer je gebruikmaakt van Parcel Parcel. Alle reden dus om het een keer te gaan uitproberen!

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button