Algemeen

Stop met nutteloos scrollen en start met geld verdienen

Onze gemiddelde schermtijd is de afgelopen paar jaar exponentieel gestegen. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlander zo’n 5,5 uur schermtijd per dag heeft. Wanneer jij in een kijkje neemt bij je instellingen zul je ook verbaasd zijn van het aantal uren dat je aan je telefoon vastgekleefd bent. Even Instagram openen en voordat je het weet zijn er alweer 30 minuten voorbij. Je verdwaalt gemakkelijk in alle leuke content die er te vinden is maar wist je dat je zelf ook vrij gemakkelijk geld kunt verdienen met je telefoon? Zo kun je wellicht de uren die je verdwaald in filmpjes omzetten naar een positief effect op je leven.

Deel je unieke interesse

Wellicht heb jij wel een unieke interesse, iets wat niet veel mensen delen op social media en iets wat jij te gek vindt om het over te hebben. Dit is namelijk het enige wat je echt nodig hebt om een influencer te worden. Het lijkt misschien onmogelijk omdat er vandaag de dag al zoveel influencers zijn, maar als jij je focust op één niche, één doelgroep, is het heel goed mogelijk om geld te verdienen met Instagram. Het kost redelijk wat tijd om de content te ontwikkelen en te plaatsen, maar als je hier een consistente manier in gevonden hebt zul je al gauw merken dat je volgers gaan groeien. Houdt vast aan de content die jouw doelgroep graag wil zien en ze zullen enthousiast raken. In het begin kun je je focussen op partnerships met bedrijven die in lijn liggen met jouw interesses zodat je er langzaamaan geld mee kunt gaan verdienen.

Wees dé tussenpersoon

Affiliate marketing is een handige en slimme manier om extra inkomen te genereren en het is, nadat je alles opgezet hebt, ook nog eens totaal moeite vrij. Affiliate marketing houdt in dat merken of organisaties de eigenaar van een blog, website of instagram account betalen om meer bezoekers (en dus potentiële klanten) naar hun website te krijgen. Hiervoor zijn de zogenaamde affiliate links. Wanneer een bezoeker op jouw link klikt en vervolgens op de website van de opdrachtgever terecht komt, krijg jij hiervoor betaald. Hoe beter jij de links dus promoot, hoe waarschijnlijker de kans dat mensen via jouw links op de pagina van de opdrachtgever terecht komen. Hoe meer mensen op de pagina, hoe meer jij betaald krijgt. Eenvoudig en waardevol.

Investeren in cryptovaluta

Anycoindirect---nieuwsdossier.nl

Nog een manier om met je telefoon geld te verdienen is door te handelen in cryptovaluta. Deze digitale munteenheden kun je namelijk heel gemakkelijk kopen en verkopen via een betrouwbaar platform zoals www.anycoindirect.eu. Je opent een wallet op het platform en kunt vervolgens aan de slag met het kopen en verkopen van verschillende munten. Dit platform biedt je overigens ook nog eens alle informatie die je nodig zou kunnen hebben om goed en veilig te handelen in de munten én heeft een betrouwbare customerservice om je te supporten bij vragen. Door de snelle wisselingen in de koers kun je erg snel geld verdienen met het verhandelen van crypto. Let wel! Bij alle investeringen zijn natuurlijk risico’s verbonden. Het is ook goed mogelijk dat je je inleg verliest. Kijk voor alle informatie over crypto en het verhandelen ervan op www.anycoindirect.eu.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button