Wonen & Lifestyle

Voor deze tien spelletjes hoef jij geen Wifi te hebben

Vooral als je onderweg bent, kan het snel voorkomen dat je even geen internet hebt. Dat hoeft gelukkig nog niet te betekenen dat je jezelf niet kunt vermaken. Als jij beschikt over een mobiele telefoon of tablet kun je een spelletje zonder Wifi spelen. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van onze tien favoriete spelletjes zonder Wifi van dit moment.

Deze tien spelletjes wil je zeker niet gemist hebben

1. Hungry Shark Evolution

 Bij dit spel van Ubisoft kun je doen alsof je een grote haai bent. Niet alleen ga je aan de om kleinere vissen te vangen, maar zelfs mensen. Als je zelf geen prooi gaat vangen, dan word je misschien wel opgegeten! Door objecten te verzamelen, verzamel je punten. Een spel met prima graphics en dat spannend blijft!

2. 3D-poolbal

Hou jij wel van een potje pool? Dan is het goed dat je dit spel tegenwoordig ook digitaal kunt spelen. Je speelt tegen de computer. Dit spel weet zich te onderscheiden doordat het beschikt over goede graphics en mooie geluiden. Ook al is pool niet direct je hobby, dit spel kan je eenvoudig meerdere potjes vermaken.

3. Smash Hit

Het idee bij Smash Hit van Mediocre is dat je met stalen ballen glas stuk gaat slaan. Een eenvoudig concept, waarbij je zelf invloed hebt op het tempo waarmee je schiet. Des te sneller je schiet, des te lastiger het spel wordt. In principe kan dit spel oneindig duren. Het spel verloopt vloeiend en het 3D effect maakt de software helemaal compleet.

4. Into the Dead

Als je liever op zombies gaat schieten dan op glas, dan wil je Into the Dead van PIKPIK niet overslaan. Je rent hierbij door een veld met veel zombies en wapens. Die laatste verzamel je om de zombies te gaan . Het is een prima spel met echt mooie graphics, dat niet gauw gaat vervelen.

5. Alto’s Adventure

Met dit spel van Noodlecake Studio begeef je je in winterse sferen. Je vindt onder andere de traditionele dennenbomen, een slee met rendieren en je kunt leuke stunts uitvoeren. Wat dit spel onderscheidt is dat de uitwerking gewoon zo mooi is. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om de sprongen die je uitvoert.

De top 10 spelletjes zonder wifi

6. Valley

Met dit spel begeef je je in de waanzinnige wereld van M.C. Escher. Het idee van het spel is dat je allemaal puzzels op moet lossen. Het spel heeft prachtige kleuren en je begeeft je echt even in een fantasiewereld. Zoals bekend van Escher kun je regelmatig het perspectief veranderen en zo in nieuwe gangen wandelen.

7. Mini Metro

Met dit spel bezoek je verschillende steden en ga je een eigen metrosysteem aanleggen. Je bepaalt zelf de verbindingen tussen stations om zo de meest optimale reis voor personen samen te stellen. Lijkt eenvoudig, maar we weten zeker dat je tegen het einde van dit spel meer respect zult hebben voor de personen die deze systemen aanleggen.

8. Ticket to Ride

Deze naam komt je waarschijnlijk bekend voor van het gelijknamige bordspel. Het grote voordeel is dat een potje Ticket to Ride hier een stuk korter duurt dan op het bord, namelijk maximaal twintig minuten. Het spel heeft een prachtige klassieke sfeer en is daarom een echte aanrader voor liefhebbers van het originele spel.

9. Asphalt 8: Airborne

Bij dit spel draait alles om racen. Kies uit verschillende snelle auto’s en ga de strijd aan. Je kunt op veertig verschillende racetracks spelen en er is ook een multiplayer functie. Weet dat dit spel gratis is en dat je bij de offline versie geen enkele feature hoeft te missen.

10. Florence

Als jij helemaal verliefd bent, dan is dit misschien wel het spel voor jou. Je wordt meegenomen in het liefdesleven van Florence, die allerlei puzzels uitvoert. Het gaat hierbij om een eenvoudig spel, dat geen tekst omvat, maar wel mooie geluiden.

Hier wil je op letten bij het kiezen van het juiste spelletje zonder wifi

Het vinden van het juiste spelletje zonder Wifi doe je vooral door verschillende spelletjes uit te proberen. Het kan daarbij natuurlijk zo zijn dat jij de voorkeur hebt voor een spel met een bepaald thema. Daarnaast is het goed om te letten op de algehele kwaliteit en graphics. Een spel dat bijvoorbeeld snel gaat haperen, kan je snel gaan tegen staan. Tenslotte is het verstandig om voor een spel te kiezen dat ook offline alle functies heeft. Verder kun je natuurlijk altijd om advies vragen aan vrienden en vriendinnen!

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button