Algemeen

Zoek het hogerop in de Ardennen

Tijd voor vakantie! Wij zeggen: zoek het hoger op in de Ardennen. Een prachtig bergebied dat bekend staat om haar hoge heuvels en groene landschap. Het gebied heeft wel 11.2 K vierkante meter aan oppervlakte om te komen ontdekken. Met als hoogste topje 649 meter boven je hoofd, bizar niet? Een vakantiehuis in de Ardennen is dan ook een echte beleving, en dat redelijk dichtbij huis.

Komt dat zien!

Door de Ardennen heen staan heel wat uitkijktorens. Dus wie van een heerlijk uitzicht houdt, zal hier de tijd van zijn leven hebben! Over de dalen kijken, de steden of rivieren: het is echt mogelijk. De perfecte plaats voor die ene foto om aan je vrienden te laten zien, of gewoon even tot jezelf te komen.
Wie een trouwe vriend heeft, zal hem graag meenemen om de vakantie nog onvergetelijker te maken. En dat begrijpt iedereen! Wat is dan ook een betere plek voor een vakantie met je hond dan een natuurvol gebied?

Wat ga je doen

Wat ga je doen?

De watervallen van Coo, misschien heb je er wel eens van gehoord. Zo niet, dan vertel ik je er nu graag over! In het dorpje Coo: daar vind je de geweldige, wel 15 meter hoge, waterval in België. De hoogte maakt het beeld magistraal. Wat het nog mooier maakt? ’s Avonds wordt de waterval verlicht… die tip geef ik je mee, want dat beeld mag niet ontbreken aan je vakantie.

Nog een leuke trip om te maken: Kasteelruïne Thierry. Verstopt in de bossen, ergens tussen de rotsen, vind je deze ruïne. Het kan even zoeken zijn, maar wanneer je het hebt gevonden is het het allemaal waard. De overblijfselen van iets wat in 900 is opgebouwd.. dan kan jij wel raden hoe magisch het is om dat te zien. Neem deze activiteit dan ook zeker op tijdens je vakantie naar de Ardennen!

Kom jij het binnenkort hogerop zoeken in de Ardennen? Het is een belevenis die je niet wilt missen, neem dat van mij aan.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button