Zakelijk

Online Klik wint voor de 7e keer op rij de FD Gazellen Award

Onlangs vond voor de 20e keer de uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats in Theater Amsterdam, dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Er werden in heel Nederland 1003 winnaars in het zonnetje gezet met een FD Gazellen Award 2023. Online Klik viel in regio Zuid in de categorie klein voor de 7e keer op rij in de prijzen en mocht de prestigieuze FD Gazellen Award ook dit jaar weer in ontvangst nemen.

De eisen van de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards, een initiatief van het Financieel Dagblad, hanteert strenge criteria bij de selectie van de winnaars. Groei in omzet en personeelsbestand vormen enkele van de doorslaggevende factoren. Een bedrijf moet niet alleen financieel gezond zijn, maar tevens gedurende de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebben gerealiseerd, in 2020 minimaal €250.000 hebben omgezet en het jaar 2022 winstgevend afgesloten hebben om in aanmerking te komen. De omzetgroei telt voor 50% mee, personeelsgroei 25% en winstmarge ook 25%. Het totale puntenaantal bepaalt uiteindelijk de rankschikking.

Over Online Klik

Online Klik, opgericht in 2014, is in 9 jaar uitgegroeid tot een succesvol online marketing bureau in Eindhoven met een team van ongeveer 25 toegewijde medewerkers. In de afgelopen zeven jaar heeft het bedrijf een indrukwekkende omzetgroei gerealiseerd, wat de reden is dat zij voor de zevende keer op rij de prestigieuze award in ontvangst mochten nemen. Deze voortdurende groei en succes zijn mede te danken aan strategische keuzes die de oprichtster Daniëlle van Essen enkele jaren geleden voor het bedrijf heeft gemaakt. Door meer te focussen op de groei van haar bedrijf in plaats van de dagelijkse gang van zaken, heeft de organisatie een explosieve groei doorgemaakt. Naast de groei in klantportfolio, zijn er tevens aanzienlijk veel nieuwe consultants toegetreden tot het team. Hun missie, samen de volgende stap in het groeiproces zetten, wordt hiermee zowel voor klanten als Online Klik beloond met een award.

Met trots omarmt het bedrijf de erkenning van hun toewijding, vastberadenheid en consistente groei. Het is een bevestiging van Online Klik’s voortdurende streven naar uitmuntendheid en innovatie in de dynamische wereld van online marketing. Hun zevende opeenvolgende winst van de FD Gazellen Award is niet alleen een eerbetoon aan het verleden van het bedrijf, maar ook een inspiratie voor anderen die streven naar zakelijk succes en groei in de digitale wereld.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button