Algemeen

3 tips om van online ondergoed shoppen een succes te maken

Het aanschaffen van nieuw ondergoed was nog nooit zo makkelijk als vandaag de dag. Waar het een paar jaar geleden normaal was om op pad te gaan naar een lingeriezaak om te winkelen voor nieuw ondergoed kun je nu ook heel eenvoudig online ondergoed kopen. Het grote voordeel van online shoppen is dat je niet meer ongemakkelijk hoeft te worden van het aanschaffen van nieuw ondergoed. Het enige wat wel minder handig is aan het online shoppen is dat het moeilijker is om de juiste maat te kiezen. Daarom hebben we in dit blogartikel een aantal handige blogs op een rijtje gezet. Zo weet jij precies welk ondergoed in welke maat je moet kopen en baal je niet als een stekker wanneer je erachter komt dat je niet de juiste maat hebt besteld. 

De juiste maat

Ondergoed is natuurlijk een product waarbij hygiëne erg belangrijk is. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om jouw bestelde artikelen te retourneren. Vooral niet wanneer de verpakking eenmaal is opengemaakt. Hoewel dit voor jou misschien vervelend is als je niet de juiste maat hebt besteld zou je zelf liever ook geen ondergoed ontvangen die iemand anders al gedragen heeft. Twijfel je welke maat je zou moeten hebben? Bestel dan eerst eens één onderbroek in de maat die jou het waarschijnlijkst lijkt. Zit dit goed? Dan kun je met een goed gevoel meerdere exemplaren bestellen.

Maak gebruik van de maattabel

Maak gebruik van de maattabel

Zit je vaak tussen twee maten in of wisselt jouw maat vaak per verschillende webshop? Maak dan gebruik van de maattabellen die de webshop aanbiedt op de website. Hier vind je alle informatie over de diverse maten die je nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is jouw maten opmeten of een vergelijking maken met jouw meest gedragen maat. Draag je bijvoorbeeld een 38 broekmaat? Dan kan dit bij de ene webshop een S zijn en bij de andere webshop een M. Door gebruik te maken van de maattabellen is de kans veel kleiner dat je een verkeerde maat besteld.

Check altijd de reviews

De laatste tip die we je kunnen geven is: lees de reviews! Als een maat heel anders uitvalt dan je zou verwachten is de kans groot dat andere kopers hier al een opmerking over gemaakt hebben. De reviews van de producten zeggen veel over de kwaliteit van het ondergoed en ook zeker over de maat. Je vindt vaak de meest nuttige informatie is de reviews van mensen die de aankoop al gemaakt hebben, zo kun jij profiteren van anderen die je voorgingen. Ideaal toch?

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button