Thierry Paulin gearresteerd

Thierry Paulin gearresteerd

gearresteerd

– Na zijn arrestatie, in afwachting van zijn proces, stierf ‘’ in het ziekenhuis aan AIDS. Hij vermoordde sowieso achttien oude vrouwen, voornamelijk voor geld.

Paulin werd geboren in Martinique en ging op zijn elfde bij zijn blanke vader in Toulouse wonen. In het gezin werd hij als kleurling niet geaccepteerd, waarop hij naar Parijs vertrok, waar hij uiteindelijk een baan vond in een travestietenclub. Hier leerde hij de 19-jarige drugsverslaafde Jean-Thierry Mathurin kennen en ze werden geliefden. Paulin kwam ook in de drugswereld terecht en om geld te krijgen, begon het tweetal met het vermoorden van voornamelijk oude vrouwen.

De vrouwen werden op brute wijze om het leven gebracht, vaak maar voor een luttel bedrag. Het tweetal verbrak op een gegeven moment de relatie en nadat Paulin wist dat hij AIDS had, besloot hij om nog even ‘goed’ te genieten. In zijn eentje vermoordde hij nog eens negen vrouwen. Mevrouw Finalteri overleefde een aanval en gaf een duidelijke beschrijving aan de politie, waardoor Paulin snel opgepakt kon worden. Hij bekende alle moorden en vertelde ook over Jean-Thierry Mathurin, die later werd veroordeeld tot 18 jaar gevangenis.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*