Misdaad

Thierry Paulin gearresteerd

Thierry Paulin gearresteerd
Thierry Paulin gearresteerd

1 december – Na zijn arrestatie, in afwachting van zijn proces, stierf ‘het beest van Montmartre’ in het aan AIDS. Hij vermoordde sowieso achttien oude vrouwen, voornamelijk voor .

Paulin werd geboren in Martinique en ging op zijn elfde bij zijn blanke in wonen. In het gezin werd hij als kleurling niet geaccepteerd, waarop hij naar vertrok, waar hij uiteindelijk een baan vond in een travestietenclub. Hier leerde hij de 19-jarige drugsverslaafde Jean-Thierry Mathurin kennen en ze werden geliefden. Paulin kwam ook in de drugswereld terecht en om geld te krijgen, begon het tweetal met het vermoorden van voornamelijk oude vrouwen.

De vrouwen werden op brute wijze om het leven gebracht, vaak maar voor een luttel bedrag. Het tweetal verbrak op een gegeven moment de relatie en nadat Paulin wist dat hij AIDS had, besloot hij om nog even ‘goed’ te genieten. In zijn eentje vermoordde hij nog eens negen vrouwen. Mevrouw Finalteri overleefde een aanval en gaf een duidelijke beschrijving aan de politie, waardoor Paulin snel kon worden. Hij bekende alle moorden en vertelde ook over Jean-Thierry Mathurin, die later werd veroordeeld tot 18 jaar gevangenis.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button