Zakelijk

Online bedrijven die je als ondernemer wilt leren kennen!

Dat je een paar schoenen, een nieuwe jas en meubels online kunt bestellen, dat weet eigenlijk iedereen wel. Er zijn echter ook bedrijven die je niet vaak nodig hebt, maar waarvan het wel heel fijn is dat ze bestaan. Hier een aantal adresjes waar vele ondernemers al eens baat bij hebben gehad, en jij nu ook!

Op maat gemaakt

Veel ondernemers weten niet dat maatwerk tegenwoordig ook online te bestellen is. Het is hierbij een kwestie van het kennen van de juiste bedrijven die met hun tijd zijn meegegaan. Zij maken vaak gebruik van tools zoals het uploaden van bestanden aan de hand waarvan zij een offerte en dienst kunnen leveren. Of het nu gaat om een metaalbewerkingsbedrijf zoals OrderOn van het bekende VDL Groep, of het op maat maken van banners voor je bedrijf. Online kun je dit tegenwoordig allemaal regelen. En de kwaliteit? Die is minstens zo goed als bij bedrijven die het online minder voor elkaar hebben.

De juiste programma’s

De juiste programma’s

Wist je dat jij als ondernemer waarschijnlijk heel veel onnodig tijd en/of geld kwijt bent aan administratie en personeelszaken? Grote kans dat je deze tijd kunt halveren! Er zijn tegenwoordig zoveel online goede programma’s en software verkrijgbaar waardoor jouw boekhouder bijna overbodig wordt. Dit gaat je boekhouder jou zelf natuurlijk niet vertellen, want daarmee houdt zijn werk op. Maar ga eens online rondkijken welke online varianten er zijn voor zaken die jij nu nog handmatig uitbesteedt. Met de juiste online software kun je veel tijd én geld besparen.

Vragen beantwoord

Hetzelfde geldt voor zoiets als juridische bijstand, ook hier zijn tegenwoordig eenvoudige, online oplossingen voor. Je hoeft niet meer alle ‘veelgestelde vragen’ door te spitten of in pak naar de locatie van het kantoor. Nee, je kunt online een -relatief goedkoop- abonnement afsluiten waarmee jij altijd met een juridisch medewerker kunt chatten zodat je direct weet wat je rechten en plichten zijn in een bepaalde casus. Dit gaat je veel tijd kosten, maar óók onnodig juridische kosten schelen. Door dit online te doen betaal je ongetwijfeld een fractie van de prijs.

Kortom, waarschijnlijk heb je als ondernemer een klapper aan geschikte offline adresjes, maar realiseer je wel dat deze vaak behoorlijk wat meer geld en tijd kosten dan de nieuwkomers op de markt. Blijf niet uit loyaliteit langer hangen dan nodig, maar noteer bovenstaande online concepten. Vroeg of laat ga jij er je voordeel als ondernemer uit halen.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button