Zakelijk

2022 goed beginnen door te investeren in gebruikte heftrucks

Het vormgeven van ambitieuze plannen voor 2022 en het doen van investeringen zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. De economische onzekerheid (als gevolg van de uitbraak van de corona pandemie) benadrukt het belang om overwogen investeringen te doen. Een overweging die in dit opzicht gemaakt kan worden, is het investeren in gebruikte heftrucks in plaats van in een nieuw model. Voor veel ondernemers kan deze keuze een goed begin van 2022 betekenen, iets waar iedereen uiteraard wel oren naar heeft.

Keuzemogelijkheden in tweedehands vorkliften

Veel bedrijven maken veelvuldig gebruik van een vorkheftruck. Heftrucks zijn zeer flexibel in gebruik, hebben een kleine draaicirkel en zijn uiteraard zeer geschikt voor een snelle verplaatsing van bedrijfsmiddelen. Het aanbod in vorkheftrucks is dan ook zeer groot waardoor ieder bedrijf zichzelf kan voorzien van een heftruck die aansluit bij de doelstellingen. Er kan onder andere gekozen worden voor vorkliften met een verbrandingsmotor of voor een elektrisch aangedreven model. Voor binnentoepassingen wordt altijd gekozen voor de laatstgenoemde modellen aangezien deze vorkliften voorzien zijn van een schone aandrijving en zeer geschikt zijn voor intensieve toepassing in binnen situaties. 

Keuzemogelijkheden in tweedehands vorkliften

Waarom investeren in gebruikte heftrucks een prima keuze is

Voor veel bedrijven is er zeker niet de noodzaak om te investeren in een nieuwe vorklift. Veel gebruikte heftrucks hebben een lage urenstand en kunnen u nog vele jaren van dienst zijn. Dit is zeker het geval als er geïnvesteerd wordt in een heftruck van een topmerk als Still en Hyundai. Voorwaarde is uiteraard wel dat de gebruikte heftruck wordt aangeschaft bij een betrouwbare aanbieder die het bedrijfsmiddel uitgebreid geïnspecteerd heeft voordat deze op de markt wordt aangeboden.

Voordelen van het investeren in een tweedehands vorkheftruck

Er zijn diverse voordelen van het investeren in een tweedehands vorkheftruck te benoemen. De belangrijkste beweegreden heeft uiteraard een financiële achtergrond. Zo liggen de kosten voor een gebruikte vorkheftruck vele malen lager dan de kosten voor een nieuw model. Daarnaast wordt er in veel gevallen ook nog altijd fabrieksgarantie aangeboden op gebruikte modellen, waardoor een tweedehands heftruck u ook voldoende zekerheid biedt. Een ander belangrijk voordeel is de korte levertijd van tweedehands vorkheftrucks. De levertijd van deze bedrijfsmiddelen is veel korter dan bij nieuwe exemplaren het geval is. In veel gevallen is de nieuwe aankoop al snel in het bezit van de onderneming en kan dus binnen een kort tijdsbestek in gebruik worden genomen. Al deze voordelen maken inzichtelijk dat de keuze voor een tweedehands vorkheftruck een goed begin van 2022 kan betekenen. Er is geen enkele ondernemer die dit soort mogelijkheden graag laat liggen.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button