Zangeres Lisa ‘Left Eye’ Lopes omgekomen bij auto-ongeluk

Zangeres Lisa 'Left Eye' Lopes omgekomen bij auto-ongeluk

Lisa '' Lopes omgekomen bij auto-ongeluk

– Lisa ‘Left Eye’ Lopes was in bezig om een documentaire te maken over haar leven. Aan dit leven van de zangeres kwam echter dramatisch een einde toen ze om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Lisa Nicole Lopes werd geboren op 27 mei 1971 en werd in haar 20’er jaren bekend als een van de zangeressen van de R&B-groep . Naast haar rol in deze groep zong Lopes ook solo, ze had onder meer in 2000 een nummer 1-hit met Melanie C met het nummer ‘Never be the same again’.

Lisa, met als bijnaam ‘Left Eye’, werd vaak gezien als het creatieve brein achter TLC. Ze zong niet alleen, ze speelde ook keyboard en voegde zelfgeschreven raps toe aan een aantal nummers.

presenteerde ook korte tijd het programma ‘The Cut’ op MTV, waar zangtalenten een kans maakten op een platencontract. Intussen bracht ze haar eerste solo-album uit, dat positief werd ontvangen.

In 2002 was ‘Left Eye’ bezig met het vierde TLC-album en haar tweede solo-album toen ze besloot om zich een maand met familie en vrienden terug te trekken in Honduras. Hier wilde ze een documentaire maken over haar leven.

Op de 26e dag werd dit abrupt verstoord, toen Lisa op 31-jarige leeftijd om het leven kwam.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*