Tieneridool Brad Renfro overleden aan overdosis drugs

– De jonge Amerikaanse filmacteur en voormalig tieneridool stierf in zijn appartement na een feestje. De vermoedelijke doodsoorzaak was een overdosis drugs. Renfro werd slechts 25 jaar oud.

Bradley Barron Renfro werd geboren op 25 juli 1982 in Knoxville, Tennessee. Op tienjarige leeftijd werd hij al door een regisseur ontdekt, waarna hij een grote rol kreeg in de in 1994 uitgebrachte film ‘The Client’.

Door de jaren heen had hij rollen in diverse films, onder meer naast Robert de Niro, Kevin Bacon en Dustin Hoffman. Hij werd zeer populair onder tieners en stond later bekend als ‘bad boy’.

Hij probeerde op zijn 18e een luxe jacht te stelen, maar vergat het schip los te maken. Hierdoor belandde het schip na het wegvaren op de steiger. Renfro was inmiddels verslaafd aan drugs en drank en werd hier ook een paar keer voor opgepakt.

Renfro’s laatste film was ‘The Informers’ met onder andere Winona Ryder en Kim Basinger. Renfro werd na afloop van een feestje dood in zijn appartement in Los Angeles gevonden.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*