Zakelijk

Havic Kantoormeubelen gaat over grenzen met het inrichten van kantoren

Het inrichten van een kantoor gaat een flink aantal stappen verder dan het neerzetten van wat bureaus, stoelen en opbergmogelijkheden op een plek waarvan de organisatie denkt dat het goed is. Hier zit vaak een volledige gedachtegang achter. Veel bedrijven maken hiervoor gebruik van de expertise en ervaring van bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en doen hiermee een investering die zich op een eenvoudige manier zal terugverdienen. Havic Kantoormeubelen gaat hierbij letterlijk een stap verder dan veel andere organisaties in deze branche doen. Het ambitieuze bedrijf gaat over grenzen met het inrichten van kantoren en heeft nu de intentie om ook de Duitse markt te laten profiteren van hun praktische maatwerkoplossingen. 

Eisen aan een goed ingerichte kantoorruimte

Bij het inrichten van een kantoorruimte komen diverse eisen om de hoek kijken. Een kantoor moet ingericht worden met het oog op ergonomie, werksfeer en productiviteit. Daarnaast moet het kantoor ook nog eens de juiste uitstraling hebben. Naast de praktische wensen is een goede kantoorinrichting een weerspiegeling van de visie en identiteit van het bedrijf. Door de verzameling van al deze wensen en eisen ontstaat er een ingewikkelde puzzel die niet zomaar op te lossen is. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat alle genoemde factoren samengebracht worden tot een perfecte kantoorinrichting. Havic Kantoormeubelen heeft bewezen zeer bedreven te zijn in dit soort casus. Het bedrijf heeft vele Nederlandse organisaties geholpen aan goed ingerichte kantoorruimtes en is inmiddels ook actief op de Belgische markt. 

Eisen aan een goed ingerichte kantoorruimte

Succesformule bij kantoorinrichting

De succesformule die Havic hanteert bij kantoorinrichting is gericht op maatwerk in de breedste zin van het woord. Het bedrijf beschikt onder andere over een eigen ontwerpteam dat kosteloos 3D ontwerpen voor klanten maakt. Daarnaast maakt Harvic gebruik van een eigen montageteam voor het vakkundig installeren van het meubilair. Een andere onderscheidende waarde is dat het bedrijf geen gebruik maakt van een groep vaste importeurs en groothandels. Er wordt wereldwijd gezocht naar bedrijven die zich gespecialiseerd hebben op specifieke gebieden zoals het vervaardigen van design kantoormeubelen. Hierdoor ontstaat er een uniek aanbod waarmee ieder bedrijf een eigen onderscheidende waarde kan creëren op gebied van kantoorinrichting. Dat deze opzet gerust kan worden gezien als succesformule blijkt wel in de interesse die zowel de Nederlandse- als Belgische ondernemers tonen in dit concept.

Havic Kantoormeubelen gaat wederom over de grens

Geïnspireerd door het succes gaat Havic Kantoormeubelen wederom over de grens. In dit geval wordt de grens naar de oosterburen gepasseerd. Havic gaat op 1 januari 2022 live met een Duitstalige website en heeft de intentie om zeer binnenkort een showroom te openen in de regio Düsseldorf. Het is zeker niet uitgesloten dat het bedrijf in de nabije toekomst ook showrooms zal openen in onder meer Stuttgart en Frankfurt aangezien ook in Duitsland er het besef is dat de werkomgeving een belangrijk visitekaartje vormt voor een bedrijf.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button