Wonen & Lifestyle

3 onmisbare bakproducten voor iedere keuken

Hoewel wij ervan uit gaan dat jouw huis vol staat met bakproducten, is er maar een kleine selectie spullen waar we écht niet zonder kunnen. Wij besloten een overzicht te maken van de items waar je als enthousiaste thuisbakker écht niet zonder kan. Dat resulteerde in een kleine lijst voor iedere thuisbakker. De oven lieten we voor het gemak even buiten beschouwing, want we gaan ervan uit dat die gewoon al in je keuken zit als je wilt gaan bakken.

Professionele mixer

Een professionele mixer is wat anders dan de mixer die de gemiddelde Nederlander thuis in de kast heeft staan. Deze kleine mixers zijn prima geschikt voor het kloppen van slagroom of het mixen van het deeg voor een cake. Maar als je professioneel bakt dan heb je andere mixers en keukenmachines nodig. Deze mixers zijn geschikt voor grotere hoeveelheden deeg of beslag. Je kunt ze instellen op een bepaalde mix snelheid en tijd en vervolgens doet het apparaat het werk voor je. Dit gaat natuurlijk een stuk sneller dan wanneer je dit met de hand moet doen. De mixers en keukenmachines zijn van gerenommeerde merken zoals Kenwood en Kitchen Master. Stuk voor stuk apparaten waar je op kunt vertrouwen.

Professionele mixer

Appelschilmachines

Er zijn heel veel lekkere taarten en gebakjes te bedenken waarin je appels kunt verwerken. Alleen dat schillen kost altijd zo gigantisch veel tijd. En dan ben je er nog niet, want dan moeten ook de klokhuizen nog worden verwijderd en de appel in plakjes of stukjes worden gesneden. Het zou toch handig zijn als er een apparaat bestond dat dit allemaal in één keer kon doen zonder al te veel moeite. Welnu, dit apparaat bestaat: De appelschiller.

Sealapparaten

Als je uren in de keuken hebt gestaan om iets lekkers te maken dan wil je dat natuurlijk wel even vers houden. Je kunt levensmiddelen, of het nu gebak is of een maaltijd, langer vers houden door ze luchtdicht te verpakken. Natuurlijk is het in de meeste gevallen wel wenselijk om levensmiddelen in de koelkast te bewaren. Daarnaast kun je baksels die krokant en knapperig zijn, zoals koekjes, beter in een afgesloten koektrommel bewaren. Stop je dit soort zaken in een plastic zakje dat je dicht sealt dan worden ze slap en taai. En dan kun je je koekjes na een paar dagen alsnog weggooien omdat niemand ze nog lekker vindt.

Baktotaal Bakhuis

Baktotaal Bakhuis is dé webshop op het gebied van bakartikelen. Met een assortiment van ruim 10.000 bakproducten online ben je hier aan het juiste adres voor elke bakopdracht. Of dit nu professioneel of hobbymatig is, zij hebben voor ieder wat wils!

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button