Tech

Online spellen bieden jou eenvoudig urenlang vermaak!

Als jij de beschikking hebt over een internetverbinding en een computer of tablet dan kun je je naar hartenlust uitleven als het gaat om online spellen. Helaas zijn, ook in Nederland, niet alle spellen van de beste kwaliteit. Gelukkig hebben wij verstand van deze spellen, de nodige tests uitgevoerd en aan de hand daarvan onderstaande top 10 opgesteld. Nu is het aan jou om het beste spel te selecteren!

Deze online spellen wil je in ieder geval niet missen!

1. Forge of Empires

Allereerst Forge of Empires. Met dit spel waan je je in de Middeleeuwen. Dit spel wist in korte tijd heel populair te worden en dat komt met name door het feit dat het om een strategisch spel gaat met uitstekende graphics. Daarbij voer je missies uit en ga je op zoek naar nieuwe technologieën. Zo blijft dit spel doorlopend jouw aandacht vasthouden. Doel is dat je de inwoners tevreden houdt en dat je missies op een juiste manier uitvoert.

2. Rail Nation

Dit spel brengt je terug naar de tijd waarin je graag met treintjes speelde. Je krijgt bij dit gratis spel de gelegenheid om op een moderne manier een spoorbaan op te bouwen. Daarbij reis je door verschillende era’s waarin de trein een belangrijk vervoersmiddel was. Leuk is dat je met andere kunt samenwerken in coöperaties.

3. Desert Order

Met dit spel begeef je je in de oorlog. Het is aan jou om het juiste leger samen te stellen en de vijanden op tijd te ontdekken. Daarbij wil je je zorgen dat je de juiste middelen en wapens bij elkaar sprokkelt, maar ook dat je je sterke bondgenoten verzamelt.

4. Big Farm

Big Farm geeft je de mogelijkheid een eigen boerderij te starten. Het begint met de molen die voer maakt, maar je legt ook velden aan om maïs, kool en tarwe te laten groeien. Daarbij doorloop je verschillende levels en blijft dit spel je dus uitdagen. Een eenvoudig spel dat je de hele dag door kan vermaken!

5. Table Tennis Manager

Fan van tafeltennis? Dan wil je dit spel zeker niet gemist hebben. Je hebt op verschillende manieren invloed op het spel. Allereerst heb je de optie te kijken naar statistieken van afgelopen wedstrijden. Natuurlijk moet je ook je spelers trainen, zodat deze voldoende fit blijven. Dit is dus vooral een spel voor de liefhebbers van deze hobby.

De top 10 online games

6. Klondike

Zoals de naam al doet vermoeden reis je hiermee af naar Alaska. Je komt in de plaats van een jonge man die zijn vader verliest. Om paps te vinden moet je aan het werk als reguliere arbeider in Klondike. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het werken in de houtzagerij of de bossen. Het lukt spellen zelden om goede graphics te combineren met een leuk spel, maar bij Klondike is dat zeker gelukt.

7. World of Tanks

Dit is een spannend oorlogsspel. Je speelt het met wel dertig spelers tegelijk. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van voertuigen uit onder andere China, Duitsland en Frankrijk. Daarmee ben je er nog niet, want je zult ook gebruik moeten maken van de juiste techniek. Hoe dan ook een spel dat zowel strategie als interesse vereist.

8. Knights and Brides

Met dit online spel reis je terug naar de Middeleeuwen. Aan het begin van het spel kies je tussen de stoere man of romantische vrouw. Het spel bestaat onder meer uit het deelnemen aan duellen. Door het uitvoeren van missies, verzamel je belangrijke gereedschappen om het spel te volbrengen. Een absolute aanrader in onze top 10 dus!

9. Anocris

Met dit spel reis je letterlijk duizenden jaren terug in de tijd. Het speelt zich dan ook af in het Oude Egypte. Het gaat hier om een economisch, strategisch spel, dat gratis beschikbaar is. Niet alleen moet je zorgen dat de juiste gewassen op de velden groeien, je moet ook je leger in de gaten houden.

10. Tentlan

Tenslotte stellen we je voor aan dit laatste spel waarmee je terug reist in de tijd. In dit geval ga je naar Zuid-Amerika, te weten naar de Maya civilisatie. Om deel te nemen aan dit spel zul je wel een account moeten aanmaken.

Hier wil je op letten bij het kiezen van het juiste online spel

Bedenk je dit bij het kiezen van het juiste spel:

  1. Ga eerst na wat je een interessant thema bij spellen vindt. Dit is een kwestie van persoonlijke smaak, maar weet dat er een breed assortiment is, met voor ieder wat wils.
  2. Daarnaast wil je goed letten op de algehele kwaliteit van een spel. De graphics moeten in orde zijn en je wilt dat het spel snel laadt en speelt.
  3. Tenslotte kan het zijn dat jij de voorkeur hebt voor een bepaald bedrijf dat deze spellen op de markt brengt. Dat hoeft geen probleem te zijn, want producenten kiezen graag voor een breed assortiment en zijn bijzonder creatief.
Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button