Misdaad

Kannibaal van Rotenburg tot levenslang veroordeeld

Kannibaal van Rotenburg tot levenslang veroordeeld
tot levenslang veroordeeld

– De Duitser Armin Meiwes werd veroordeeld voor de en het opeten van Bernd Jürgen Brands. Ondanks dat zijn slachtoffer zich vrijwillig had opgegeven werd de kannibaal van Rotenburg tot levenslang veroordeeld.

De twee homo’s hadden elkaar via internet leren kennen. Meiwes had aangegeven iemand te zoeken om op te eten, terwijl Brands graag opgegeten wilde worden. Alle eerdere potentiële slachtoffers van Armin Meiwes haakten op het laatste moment af, maar Brands bleek een gewillig slachtoffer.

Ze ontmoetten elkaar in Kassel op 10 maart 2001, waarna Meiwes zijn slachtoffer naar zijn huis reed. Ze probeerden daar samen de penis van Bernd op te eten, waarna Meiwes zijn slachtoffer, al behoorlijk leeggebloed, neerstak. Meiwes had aangegeven dat hij had gedacht dat Bernd Jürgen Brands al was overleden op dat moment. De kannibaal van Rotenburg at vervolgens nog enkele stukken vlees en bewaarde de rest.

De zaak bleek erg interessant, omdat het slachtoffer zich vrijwillig had opgegeven. Meiwes’ advocaten pleitten voor euthanasie, maar uiteindelijk werd hij in Frankfurt tot levenslang veroordeeld wegens moord en de verstoring van de rust van de .

Share

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. ja sorry hoor dts egt psygisch je gaat tog niet elkaar zitten opeten ben je helemaal gek aan het worden ookal was het vrijwillig zoiets hoor je gwn niej te doen omg
    daarom bestaat er dierenvlees en als je dat niet lust dan eet je tog niks maar geen mens ik wortd al misselijk als ik eraan denk

  2. Ik word ook misselijk van het eten van een dier, mensen zijn ook dieren. Beide hebben een ziel en gevoel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button