Entertainment

Bart de Graaff overleden

Bart de Graaff overleden
overleden

2 – Nadat zijn donornier in afgestoten werd, ging het snel achteruit met de gezondheid van Bart de Graaff. Ondanks zijn enthousiasme werden de complicaties te groot en overleed hij op 35-jarige leeftijd.

Bart F. de Graaff werd geboren in Haarlem op 16 april 1967. Hij kreeg een ernstige nierziekte, waardoor hij altijd het postuur bleef houden van een kind. Al vanaf jongsafaan schuwde hij niet voor kwajongensstreken.

De Graaff speelde op 21-jarige leeftijd in een reclamespotje, met de kreet “zeg maar nee, dan krijg je er twee..toevallig!”. Omroeporganisatie liet hem vervolgens een eigen programma maken: Barts Omroep Organisatie Stichting of B.O.O.S. Zes jaar later maakte hij de serie ‘Barts News Network’.

Hij kreeg de smaak te pakken en richtte een eigen publieke omroep op, die hij de ook de naam BNN gaf. Zijn programma’s waren speels, jong, provocerend en choquerend. Nadat hij in 1997 een donornier kreeg, werd Bart erg actief. Helaas stootte zijn lichaam de nier twee jaar later af en traden er allerlei complicaties op.

Drie jaar later overleed de Graaff en werd begraven in Heemstede. De omroep werd na zijn dood ‘Barts Neverending Network’ genoemd.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button