Entertainment

Antonie Kamerling pleegt zelfmoord

Antonie Kamerling pleegt zelfmoord
pleegt

6 oktober 2010 – Antonie Kamerling pleegde zelfmoord nadat hij al jaren aan depressies leed. Hij werd maar 44 jaar oud en liet zijn vrouw Isa Hoes en twee kinderen achter.

Antonie Kamerling werd geboren op 25 augustus 1966 in Arnhem. Al in begon Kamerling met acteren dit terwijl hij aan de universiteit van studeerde. Hij kreeg een rol in de serie "Goede Tijden Slechte Tijden" als Peter Kelder. Hij vertolkte deze rol 3 jaar en maakte GTST daar andere groot mee.

In speelde hij in de film De Kleine Blonde Dood. Voor deze rol werd hij genomineerd voor een Gouden Kalf. Antonie Kamerling speelde hiernaast ook veel in het theater. Hij bleef echter altijd een filmacteur en speelde onder andere ook nog in de films: Suite 16, All Stars, Ik ook Van Jou en Feestje!. Hij was ook kort actief als zanger en nam twee albums op.

Antonie Kamerling had al langer last van depressies en hier kon hij uiteindelijk niet mee omgaan. De laatste jaren sprak hij openlijk over zelfmoord. Ondanks de vele steun en hulp die hij kreeg maakte de acteur uiteindelijk een einde aan zijn leven. Antonie Kamerling werd begraven op Zorgvlied.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button