Entertainment

Anna Nicole Smith overleden aan overdosis medicijnen

Anna Nicole Smith overleden aan overdosis medicijnen
Anna Nicole Smith overleden aan overdosis medicijnen

– Amerikaans model en Anna Nicole Smith overleed aan de gevolgen van teveel medicijnen. Ze had een combinatie van pijnstillers en antidepressiva geslikt waaraan ze overleed.

Anne Nicole Smith werd op on de naam Vicky Lynn Hogan. In 1993 werd ze door het tijdschrift Playboy benoemd tot Playmate van het jaar en een jaar later kreeg ze internationale bekendheid toen ze als 26-jarige trouwde met de 89-jarige miljardair J. Howard Marshall. Ze werkte toen als danseres in een stripclub.

Haar man overleed op 4 augustus 1995 en haar 20-jarige zoon overleed op 10 september 2006 aan een combinatie van methadon en antidepressiva. De dood van haar zoon vond drie dagen na de geboorte van haar dochter plaats.

Anna Nicole Smith trouwde vlak voor haar dood met haar advocaat Howard K. Stern. Hij was haar advocaat gedurende het conflict inzake de erfenis van J. Howard Marshall. Dit geschil was ten tijde van het overlijden van Anne Nicole nog niet opgelost.

Het lichaam van Anne Nicole Smith werd een maand na haar dood begraven op de Bahama’s.

Share

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Alweer bijna 10 jaar geleden(7 febr 2007) dat Anna overleed. Ze was een bruisende ,humorvolle, charismatische en mooie paradijsvogel. Haar ambitie, doorzettingsvermogen, zelfspot en eerlijkheid hebben diepe indruk op mij gemaakt. R.I.P. Anna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button