Entertainment

Actrice Thelma Todd overleden door vergassing

Actrice Thelma Todd overleden door vergassing
Thelma Todd door vergassing

– De Amerikaanse actrice Thelma Todd werd gevonden in een auto in de garage van actrice Jewel Carmen. Ze stierf aan koolmonoxidevergiftiging, de werkelijke toedracht werd echter nooit duidelijk.

Thelma Todd werd geboren op 2 en wilde altijd graag lerares worden. Nadat ze op 20-jarige leeftijd de titel van ‘Miss Massachusetts’ won, werd ze opgemerkt en kreeg ze een paar filmrollen aangeboden.

Ze kon zich echt bewijzen toen de geluidsfilm geïntroduceerd werd en kreeg rollen naast grote sterren als Laurel & Hardy en Harry Langdon. Ze werd vooral bekend als comédienne, maar wist zich ook te bewijzen in meer dramatische rollen.

Ze werd een zeer succesvolle actrice, ze speelde in haar carrière in meer dan 130 films. Hier kwam abrupt een einde aan toen ze op een ochtend dood in haar auto werd gevonden. De officiële doodsoorzaak was koolmonoxidevergiftiging.

Er werd veel gespeculeerd over haar dood. Velen dachten dat ze zelfmoord had gepleegd, anderen waren er zeker van dat haar ex-man Pat DeCicco haar had . De werkelijke toedracht achter het overlijden van Thelma Todd werd echter nooit duidelijk.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button