Baby & Kinderen

Zo organiseer je eenvoudig een kinderverjaardag

Het is inmiddels een ware trend geworden om kinderverjaardag extreem uitbundig te vieren. Van speciale taarten tot complete locaties die worden afgehuurd. Maar wanneer jij gezegend bent met één of meerdere kinderen, weet je ongetwijfeld hoeveel moeite het kost om zo’n partijtje te organiseren. Hierbij een overzichtelijk stappenplan om eenvoudig een feestje voor je kleine spruit te organiseren.

De gastenlijst

Een geslaagd feestje valt of staat met een goed gezelschap. Bedenk dan ook goed wie je wel en wie je niet uitnodigt. Zeker bij kleine kinderen is een verjaardag zó intens, dat het kan lonen om de groep niet te groot te maken.

Om het jezelf daarnaast niet lastiger te maken dan het is, raden wij je aan om een uitnodiging met duidelijk tijdslot te sturen. Van 14.00 tot 17.00 uur op zondagmiddag is helemaal prima, zo weet jij zeker dat je om 18.00 uur met de beentjes omhoog een wijntje kunt drinken!

Maak daarnaast je uitnodigingen online en verstuur ze ook zo. Dit scheelt je volgend jaar weer veel gedoe, de kans dat dezelfde mensen weer komen is dan ook groot.

Het thema

Veel mensen vinden een thema lastig, maar toch is het volgens ons een goede tip! Wanneer jij hiervoor gaat heb je een richtlijn qua kleuren en versieringen. Daarnaast weet jij als geen ander waar jouw kind dol op is. Een speciaal voetbal- of prinsessenfeestje zal jouw kleintje dan ook de dag van zijn leven bezorgen.

Go online

We raden je niet aan van feestwinkel naar supermarkt te reizen om alles in huis te halen voor de jarige. Besteed een avondje op het wereldwijdeweb en gooi alles lekker virtueel in je karretje. Kind kan de was doen. For You Gifts ballonnen bestel je gewoon voor de finishing touch qua versiering, en het feest kan beginnen.

Entertain yourself

Entertain yourself

Kind blij, ouder blij. Dat is toch wel een feit. Zorg dan ook dat de kinderen niet gaan jengelen en zeuren door te zorgen voor afleiding. Huur een clown in of regel een springkussen. Uren plezier voor de kleintjes, kom jij ook nog aan een gesprek toe met de ouders.

Kortom, als je het feestje aanpakt volgens bovenstaand stappenplan kan het gewoon op een eenvoudige manier een hele leuke middag worden. Maak het jezelf vooral niet te lastig, kinderen zijn zich vaak niet bewust van de kosten en moeite maar vinden alleen al de aandacht fantastisch!

En die concurrentie die er soms onderling bij ouders ontstaat door het streven naar groot, groter, grootst? Doe daar gewoon lekker niet aan mee!

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button