Baby & Kinderen

Babyfoon top 10 zonder camera

Een babyfoon zonder camera geeft jou de gelegenheid om ook op afstand jouw kleintje altijd in de gaten te houden. Jij kunt zo met een gerust gevoel in de woonkamer gaan zitten. Een dergelijke babyfoon zonder camera is tegenwoordig heel betaalbaar, maar je wilt natuurlijk wel in 1 keer het juiste model kopen. Wij vertellen je hier wat op dit moment de beste opties zijn!

Deze 10 babyfoons zonder camera kun je zeker overwegen

1. Alecto DBX-85 ECO

Dit is een betaalbaar alternatief dat al jarenlang populair is in Nederland. Het is een eenvoudig apparaat, dat doet wat het moet doen, maar geen extra’s heeft. Het bereik is aanzienlijk en de geluidskwaliteit is op orde.

2. Philips Avent SCD503/00

Ook dit is een eenvoudig model en in dit geval van Philips. Het product heeft een uitstekende reputatie en een storingsvrij signaal. De babyfoon zonder camera beschikt verder over een nachtlampje, wat je kindje een gerust gevoel mag geven. Realiseer je wel dat er weinig extra functies aanwezig zijn – dit zie je dan wel terug in de prijs.

3. Philips Avent SCD723/26

Dit apparaat wist hoge ogen te scoren bij de Consumentenbond en dat is niet zonder reden. Het is een wat uitgebreider model dan diegene die we hierboven bespraken. De batterijduur is in orde en dat geldt ook voor de kwaliteit van het geluid. Daarnaast beschikt het product over tal van extra’s zoals slaapliedjes, een nachtlamp en een temperatuursensor. De enige opmerking die we hebben is dat je apart batterijen voor de baby-unit moet bij kopen.

4. Alecto DBX-10

We stellen graag nog een tweede exemplaar van Alecto aan je voor. Dit is een basismodel dat werkt aan de hand van DECT-technologie. Ondanks de lage prijs, werkt hij storingsvrij en kun je handmatig het juist kanaal selecteren. Verder heeft dit apparaatje een relatief klein formaat, waardoor je hem eenvoudig even mee neemt.

5. Motorola MBP-8

Deze babyfoon zonder camera van Motorola heeft het voordeel dat je de voedingsbron direct in het stopcontact steekt. Daarmee heb je nooit onverwacht last van een lege batterij. Hij heeft een ruim bereik en geeft met gekleurde lichtjes aan hoe hard jouw kindje aan het huilen is. De kwaliteit van het geluid is helemaal in orde. Een enkel nadeel dat we kunnen verzinnen is dat het apparaat niet over extra functies beschikt.

Top 10 babyfoon zonder camera

6. Reer NEO 200 stralingsarme babyfoon

Deze babyfoon zonder camera onderscheidt zich omdat hij analoog werkt. Dat voorkomt straling, maar kan wel eerder leiden tot storingen op het netwerk. Hij heeft een bereik tot wel 150 meter, waardoor je ook eenvoudig even buiten gaat zitten.

7. Alecto Baby DBX-115 Full Eco DECT

Dit is opnieuw een simpel model van Alecto, maar wel een apparaat dat er erg mooi uit ziet. Het heeft een zwarte en witte kleur en is gegarandeerd 100% storingsvrij. Het apparaat beschikt over een energiebesparende Full Eco modus. De babyfoon zonder camera wordt geleverd met twee adapters, voor zowel de baby als de ouder unit.

8. Nedis BAM0110AUWT

Graag stellen we ook een babyfoon zonder camera aan je voor van Nedis. Het betreft hier een draadloos exemplaar. Het apparaat heeft een bereik van wel driehonderd meter. Deze babyfoon zonder camera is gemaakt van plastic en biedt een terugspreekfunctie. Door de handige batterij-indicator voorkom je dat je onverwacht geen gebruik kunt maken van dit praktische model.

9. Premaman Babyfoon Twinset

Hoewel deze babyfoon zonder camera is uitgebracht onder de merknaam Premaman, is het eigenlijk opnieuw een apparaat van Alecto. Dit apparaat onderscheidt zich doordat het een bereik heeft van wel drie kilometer. Het gaat hier om het duurste exemplaar in ons overzicht, maar daarvoor krijg je dan wel twee apparaten, die je handig op evenveel vaste plekken zet.

10. Babymoov Babyfoon Premium Care

Tenslotte dit prachtige exemplaar van Babymoov, dat buitenshuis een bereik heeft van 1400 meter en binnen van een halve kilometer. Het is een digitaal apparaat met zes slaapliedjes op het menu. Babymoov kennen we als een uitstekend merk, dat producten van degelijke kwaliteit op de markt brengt en aandacht besteed aan ontwerp en functies.

Deze elementen wil je in aanmerking nemen bij deze aankoop

Tenslotte zetten we nog een aantal criteria op een rij voor het doen van de juiste aankoop:

  1. Allereerst wil je kijken naar het bereik en de kwaliteit van het geluid. Deze bepalen de functionaliteit en garanderen de veiligheid van jouw kindje. Juist omdat het hier gaat om een babyfoon zonder camera.
  2. Verder kan het zijn dat jij de voorkeur hebt voor een exemplaar van een bepaald merk. Geen probleem, want merken zoals Babymoov, Philips en Alecto brengen een breed assortiment op de markt.
  3. Tenslotte is het aan jou om te beoordelen of je een digitaal of analoog exemplaar kiest.
Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button