Algemeen

Verschillende soorten portemonnees

Wil jij ook graag zorgen dat jouw cash altijd op dezelfde plek blijft zitten? Je niet bang hoeft te zijn dat je munt- of briefgeld verliest? Je altijd weet waar jouw pinpas is, en je je niet druk hoeft te maken over het verliezen van je creditcard (tip: kijk voor tips over creditcards altijd even op ICS Cards!)? Wij hebben de perfecte oplossing; schaf een goede portemonnee aan! Ja, hé hé, horen we je al denken, maar wist je dat er ontzettend veel verschillende portemonnees zijn die allen op een andere manier goed van pas kunnen komen? We geven je graag een kijkje in de meest trendy portemonnees van het moment; lees met ons mee en get inspired!

Pasjeshouders

Ben jij een type dat vooral waarde hecht aan pasjes, en met cash geld niet per se iets van doen wil hebben? Dan is een pasjeshouder de ideale portemonnee voor jou! Tegenwoordig vind je de pasjeshouders in de meest leuke en hippe printjes en lekkere trendy varianten! De naam van een pasjeshouder zegt het eigenlijk al; je kan hier goed je pasjes in bergen. Bij een pasjeshouder zit er vaak een knopje, die (met één druk op de knop) al jouw pasjes omhoog schuiven, waarna je het pasje die je nodig hebt uit je pasjeshouder kan halen! Pasjeshouders zijn erg compact en passen daardoor gemakkelijk in je broekzak; hoef je dus niet met een tas te sjouwen voor een grote portemonnee.

Pasjeshouders

The other way around

Hoewel betalingen met pasjes natuurlijk ontzettend snel opmars hebben gemaakt, zijn er voor degene die liever met munt- en/of briefgeld betalen voldoende mogelijkheden om dit geld goed op te bergen. Hoe? Met een coin purse! Een coin purse, is evenals de pasjeshouder, een compact portemonneetje waar je kleingeld en briefgeld in kan bewaren. Wil je toch één of twee pasjes meenemen in jouw coin purse? Meestal is dat geen probleem; de meeste coin purses hebben zo’n formaat dat zo’n pasje precies past.

Be safe!

Een van de veiligste manieren om jouw geld goed op te bergen, is volgens ons toch wel de rits portemonnee. Ook in alle mogelijke trendy kleuren, printjes of regulier leren vormen te verkrijgen! Een rits portemonnee kan worden afgesloten door (goh, je raadt het al) een rits, en je weet zeker dat jouw geld lekker op z’n plek blijft. Raak je het dus sowieso niet kwijt. Mits je de portemonnee kwijt raakt, maar dat is weer een ander verhaal…

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button