Algemeen

4 tips om je G-spot te stimuleren met een vibrator

De meesten van ons weten dat er ergens een G-spot verstopt is. Deze sensationele plek zou fantastisch zijn om te stimuleren, voor het bereiken van de meest intense orgasmes ooit. Klinkt goed, of niet?

Maar waar zit deze erogene zone precies en hoe stimuleer je de G-spot het beste met een vibrator? Dit hebben we natuurlijk voor je uitgezocht. Wil jij die legendarische plek ook wel eens stimuleren, maar heb je geen idee hoe? Lees dan snel verder en ontdek de beste tips!

1. Weet je G-spot snel te vinden

Voordat je begint uit te zoeken hoe je de G-spot kunt stimuleren met een vibrator, moet je hem eerst vinden. In theorie is deze geluksplek gemakkelijk te bereiken. Het bevindt zich slechts een paar centimeter achter de vaginale ingang, op de bovenste vaginawand richting de buik.

De exacte positie en textuur verschillen echter van vrouw tot vrouw. In sommige gevallen bevindt het zich iets verder naar voren, in andere verder naar achteren.

Je kunt de G-spot gemakkelijker vinden als je al opgewonden bent. Doordat het weefsel sterker van bloed wordt voorzien, zal de G-spot opzwellen en komt de geribbelde structuur meer naar voren. Experimenteer dus op momenten dat je geil bent.

2. Neem de tijd om op te warmen

Voordat je je G-spot met je vibrator wilt aanraken, is het belangrijk om eerst even de tijd te nemen om op te warmen.

Stimuleer je clitoris (met of zonder clitoris stimulerende vibrator), vulva of de ingang van de vagina om het bloed te laten stromen. Zoek je G-spot eerst met je vingers, zodat je de juiste hoek kunt vinden en een verandering in textuur kunt voelen.

Vergeet bovendien niet om glijmiddel te gebruiken op je vagina en de vibrator. Dit zorgt ervoor dat de toy soepel naar binnen glijdt en dat je een comfortabele en plezierige ervaring tegemoet gaat.

3. Kies een goede vibrator

Kies een goede vibrator

Als je helemaal opgewarmd bent en precies weet waar je G-spot zich bevindt, is het tijd om de beste vibrator erbij te pakken. Dit kunnen verschillende soorten vibrators zijn, zoals dildo’s.

Er zijn tal van inbrengbare toys met een gebogen of bolle punt, die speciaal zijn gemaakt om de G-spot eenvoudig op te sporen en te stimuleren. We raden je dan ook aan om voor een G-spot specifieke vibrator te kiezen.

Deze zorgen voor een interne massage van de G-spot. En de trillingen zullen diep tot in de zenuwuiteinden in je lichaam doordringen.

Lees ook: Interessante feitjes over mannelijke masturbatie die je niet weet.

4. Probeer stimulatie door middel van penetratie

Wil je je G-spot verkennen door middel van penetratie met een penis én een sextoy? Dan zijn posities met een achterwaartse ingang de beste.

Kies voor een dunne, flexibele G-spot vibrator met siliconen, en laat deze tegelijkertijd met de penis in je vagina glijden. Beweeg nu langzaam op en neer en geniet samen van een de nieuwe sensatie. Niet alleen jij, maar ook je partner ervaart hierdoor extra stimulatie. Win-win!

Met deze tips gaat het je zeker lukken om je G-spot binnenkort heerlijk te verwennen. Vergeet niet dat alle vrouwen anders zijn. Wat voor de een lekker voelt, is dat voor de ander misschien niet. Neem de tijd om je lichaam te verkennen en doe wat goed voelt.

Share

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button