Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer opgepakt

Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer opgepakt

Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer opgepakt

1991 – Nadat Jeffrey Dahmer op verdenking van moord in zijn appartement gearresteerd werd, werden in zuurvaten en in de koelkast lichamen en lichaamsdelen van zijn slachtoffers gevonden. Tussen 1978 en 1991 beging Dahmer tenminste 17 moorden.

Dahmer begon al in 1978, op 18-jarige leeftijd, met moorden. Donkere, homofiele jongens en jonge mannen waren zijn slachtoffers. Hij pikte ze op in café’s en clubs. Jeffrey Dahmer nam ze vervolgens mee naar huis, met als smoes een biertje te drinken of een video te kijken.

Zijn slachtoffers werden gedrogeerd, waarna hij ze snel vermoordde. De zieke geest van Dahmer kreeg pas zijn vrije loop na een moord. Hij had sex met de lijken en sneed ze in stukken. Ook at Dahmer mensenvlees. Hij verklaarde drie van zijn slachtoffers te hebben opgegeten.

Op 28 november 1994 werd Jeffrey Dahmer door medegevangene Christopher Scarver om het leven gebracht. De wens van Dahmer was om gecremeerd te worden. Zijn moeder had een verzoek ingediend om zijn hersens te conserveren voor onderzoek. Nadat zijn vader een rechtszaak was aangegaan om dit te verhinderen, werden een half jaar na de dood van Dahmer ook zijn hersenen vernietigd, om zodoende zijn wens tot crematie te vervullen.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*