Natalee Holloway op Aruba vermist geraakt

Natalee Holloway op Aruba vermist geraakt

op vermist geraakt

2005 – De 18-jarige Natalee Holloway verdween in de nacht van op 1 juni nadat ze meegegaan was met de Nederlander . Hij was vermoedelijk de laatste die haar levend zag.

Natalee Holloway, geboren op 21 oktober 1986 in Clinton, Mississippi was samen met klasgenoten en begeleiders op vakantie op Aruba nadat ze net de middelbare school had afgerond. Op de laatste avond was ze met haar vriendinnen op stap en leerde ze in de discotheek Carlos ’n Charlie’s in Oranjestad Joran van der Sloot kennen.

Samen met Joran en twee van zijn vrienden verliet ze de discotheek en ze stapten met z’n vieren in de auto van één van jongens. De broers Deepak en Satish Kalpoe zetten, zo vermoedde men, het stel af bij het strand waar ze vermoedelijk is overleden. Iedereen ging ervan uit dat van der Sloot meer wst van de verdwijning, maar men heeft nooit voldoende bewijzen kunnen vinden om hem terecht te stellen.

De vermoedelijk dood van Natalee Holloway, haar lichaam werd niet meer gevonden, en riepen vele vraagtekens en onduidelijkheden op. De zorgde voor een enorme mediahype in de Verenigde Staten, Aruba en Nederland.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*