FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen, inclusief antwoord, die bezoekers van Nieuwsdossier hebben gesteld. Heb je een vraag die niet bij de FAQ staat? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Voor wie is Nieuwsdossier bedoeld?
Nieuwsdossier is voor iedereen die geinteresseerd is in de belangrijkste en unieke gebeurtenissen vanaf 1900 tot nu, of voor diegenen die informatie zoeken over een specifieke gebeurtenis.

Waarom is Nieuwsdossier ontwikkeld?
Nieuwsdossier wil op een duidelijke en overzichtelijke manier de belangrijkste en unieke gebeurtenissen op een rijtje zetten, zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Ook wil Nieuwsdossier een bijdrage leveren aan de algemene kennis en ontwikkeling van haar bezoekers.

Waarin onderscheidt Nieuwsdossier zich van andere websites?

Nieuwsdossier onderscheidt zich door de selectieve en gebruiksvriendelijke manier waarop men op de website kan zoeken naar een bepaalde gebeurtenis.

Waarom zou ik zelf dossiers toevoegen?

Nieuwsdossier streeft ernaar om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle belangrijke en interessante gebeurtenissen vanaf 1900 tot nu. Hierbij bepaalt onze redactie welke dossiers geplaatst worden. Als bezoeker kun je een andere mening hebben dan onze redactie en die mening vindt Nieuwsdossier belangrijk.

Hoe lang bestaat Nieuwsdossier?

Nieuwsdossier is in 2001 opgericht en sinds 6 mei 2002 online. Sinds 1 oktober 2006 is de nieuwe website actief.

Share