Radio-dj Arjen Grolleman plotseling overleden

– Als gevolg van een ongeval in zijn woning, kwam er abrubt een einde aan het leven van radio-dj Arjen Grolleman. De dj, voornamelijk bekend van Kink FM, werd slechts 37 jaar oud.

Arjen Grolleman werd op 22 augustus 1972 geboren in Deventer. Al op jonge leeftijd raakte hij zeer geïnteresseerd in radio en al op de middelbare school richtte hij zijn eigen zender op. Op 23 jarige leeftijd kreeg hij een baantje bij Veronica en Holland FM.

Arjan Grolleman stond aan de wieg van zender Kink FM, waar hij vanaf het begin was. Hij werd door zijn luisteraars geroemd om zijn literaire invalshoeken. Toen het al na een jaar slecht ging met de zender en veel collega’s zonder baan kwamen, vervolgde Grolleman vrijwillig zijn carrière bij Kink FM.

Arjen Grolleman presenteerde onder andere de programma’s Outlaw 41, Avondland en X-rated. Sinds 2006 vormde Grolleman samen met Jantien van Tol de directie van Kink FM. Naast zijn dj-carriere was Arjen Grolleman de vaste voice-over van vele televisiespots en vaste stem van de televisiezender RTL5.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*