Peter R. de Vries onthult mysterie van Natalee Holloway

Peter R. de Vries onthult mysterie van Natalee Holloway

Peter R. de Vries onthult mysterie van Natalee Holloway

– De Nederlandse misdaadjournalist liet tijdens een twee uur durende televisie-uitzending verborgen camera opnamen te zien waarin Joran van der Sloot bevestigde dat hij alles met de dood van Natalee Holloway te maken had.

Van der Sloot was op 30 mei 2005 betrokken geweest bij de verdwijning van de Amerikaanse Holloway op Aruba, maar de lokale overheden konden onvoldoende bewijs vinden om Joran te beschuldigen. Meerdere verhoren leverden echter heel veel leugens op die erop wezen dat Joran van der Sloot meer wist van de verdwijning. Het lichaam van Natalee Holloway was volledig van de aardbodem verdwenen.

Peter R. de Vries startte een onderzoek maar kon tijdens zijn uitzending in november 2006 nog geen antwoord geven op een aantal cruciale vragen. In Amerika ontstond een ware hype naar de verdwijning van Natalee en op 21 november 2007 werd Joran opnieuw gearresteerd en verhoord. Ook dit leverde geen resultaten op en hij werd vrijgelaten.

In de uitzending is te zien dat van der Sloot na deze vrijlating bij zijn vriend Patrick van der Eem vrij praat over de verdwijning van Natalee. Van der Eem werkte echter samen met Peter R. de Vries waardoor alle uitspraken opgenomen werden.

De verborgen camera’s en microfoons in de auto van Patrick lieten zien en horen dat Natalee op het strand, Joran’s armen, onwel was geworden en was overleden. Vervolgens had hij een vriend gebeld en die had haar gedumpt in de zee rond Aruba.

Naar aanleiding van de uitzending dook van der Sloot onder en het onderzoek werd opnieuw opgestart. Hij werd echter niet opnieuw gearresteerd, wegens gebrek aan bewijs.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*