Ernst-Paul Hasselbach komt om door dramatisch auto-ongeluk

Ernst-Paul Hasselbach komt om door dramatisch auto-ongeluk

Ernst-Paul Hasselbach komt om door dramatisch auto-

2008 – De Nederlandse Erst-Paul Hasselbach kwam samen met de Belgische productieassistente Leentje Custers door een dramatisch auto-ongeluk om het leven. Ernst-Paul Hasselbach werd 42 jaar oud.

Erst-Paul Hasselbach werd op 23 mei 1966 geboren in Paramaribo, Suriname. Zijn vader was een Nederlander en zijn moeder Surinaamse. Erst-Paul woonde gedurende zijn leven onder andere in Suriname, Kenia, Indonesie en Canada.

Nadat hij in 1985 terugkeerde op Nederlandse bodem begon hij met studeren in Amsterdam. Na zijn studie had hij baantjes als freelancerjournalist, -vertaler en –redacteur. Zijn tv-debuut begon bij SBS6 als presentator van Prime Time Magazine. Ook presenteerde hij zes jaar lang het documentaireprogramma Reportage.

Doordat Ton van Royen moest afzeggen voor het programma Expeditie Robinson betekende dit de doorbraak voor Hasselbach. Het programma werd een groot succes en Hasselbach presenteerde het programma 10 jaar.

Hasselbach was voor het programma, 71° Noord in . Hier reed hij samen met productieassistente Leentje Custers in een auto en raakte van de weg en belandde op de kop in de rivier de Leira, beide kwamen om het leven.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*