Acteur Merlin Santana doodgeschoten in Los Angeles

Acteur Merlin Santana doodgeschoten in Los Angeles

doodgeschoten in Los Angeles

– Toen Merlin Santana op de bijrijdersstoel van een geparkeerde auto zat, werd hij plotseling van buiten neergeschoten. Hulp kwam te laat en de acteur overleed ter plekke op 26-jarige leeftijd.

Merlin Santana weerd geboren op 14 maart 1976 in Manhattan, New York. Zijn ouders waren immigranten uit de Dominicaanse Republiek. Merlin´s moeder zag al vroeg dat hij talent had en wilde hem graag van de gevaarlijke straten van New York houden.

Zijn carriere begon op zijn derde als model voor een Fastfoodketen. Zijn eerste filmervaring was in in die van Woody Allen `The Purple Rose of Cairo´. Later kreeg Santana de rol van Rudy in `The Cosby Show´.

Vanaf dit moment verscheen Santana in verschillende producties, met als hoogtepunt zijn rol in de comedy van Eddie Murphy `Showtime´. Zijn laatste televisie-rol was in de serie `Half & Half´ en zijn laatste film werd ´The Blues´.

Aan zijn leven kwam abrupt een einde toen hij weerd neergeschoten terwijl hij op de passagiersstoel van een geparkeerde auto zat. Hulp kwam te laat en Santana overleed ter plekke. Twee mensen werden voor de moord veroordeeld, een motief kwam echter nooit boven water.

Share


Vakantie boeken? Boek bij de Nederlands sprekende eigenaar zonder extra kosten!

Laat wat van je horen

*